Transportarea Pasagerilor

Apelând la compania noastră puteți fi siguri de chemarea rapidă a automobilului în orice sector al municipiului. Calitățile cheie ale activității echipei noastre sunt: acuratețea, amabilitatea, eficiența și profesionalismul testat în timp! În orice moment al zilei sau al nopții, sarcina noastră principală nu este numai de a întâmpina pasagerii la timp și de ai transporta la destinație, dar, ne străduim să oferim fiecărui client o dispoziție excelentă pe parcursul călătoriei.

Întâmpinarea Pasagerilor

Șoferii companiei noastre vor întâmpina pasagerii în Aeroportul Internațional Chișinău și la Garile orașului, și, aceștia din urmă, vor fi transportați la destinație.

Serviciul “Curier”

Acest serviciu vă permite expedierea rapidă a documentelor, coletelor, scrisorilor atât în raza municipiului, cât și pe teritoriul Republicii. Compania noastra ofera servicii de curierat. În cazul în care este necesar să transmiteți, cât mai curând posibil, documentația sau să se trimită orice încărcătură mică - Taxi CHIȘINĂU vă stă la dispoziția dumneavoastră.

Serviciu “Șofer Treaz”

Ce înseamnă acest serviciu? Este vorba despre acele seri când ați mers la o petrecere cu mașina dumneavoastră, dar, ați consumat alcool. Atunci, apelați numerele scurte ale companiei noastre și noi vă expediem un șofer, care urcă la volanul automobilului D-stră și vă conduce la domiciliu.

taxi corporativ

Orice afacere, indiferent de modul de activitate, are nevoie de transport. Taxi CHIȘINĂU oferă transport pentru toate evenimentele: petreceri corporative, întâlniri, banchete. Compania noastră de taxi este deschisă pentru cooperare cu hotelurile, restaurantele, cluburile și companiile din Chișinău. Un taxi pentru afaceri înseamnă practic același lucru ca o sală de conferințe pentru munca dvs. - este necesară imediat, ce este programat un eveniment sau un pas important în desfășurarea afacerii.

TAXI “Bonă”

Acest serviciu include în sine transportarea copiilor D-stră de la domiciliu la instituția de învățământ și vice versa.